2012. november 12., hétfő

Edzés + Insanity Workout Tips From Shaun T - Diamond Jumps

Insanity: Max Interval Plyo

Tényleg kegyetlen napom volt. Sírás, kiabálás helyett beleadtam az edzésbe a nap minden nyűgét, keserűségét, fájdalmát, bosszúságát, kellemetlenségét. És ezek szerint volt ezekből annyi, hogy a végén, a kedvenc ugrásomnál (diamond jump) már szinte kipihenten és jól éreztem magam. Ilyet még sosem tapasztaltam edzésnél, hogy totál monotonon nyomtam a gyakorlatokat, megállás nélkül, és egyáltalán nem érdekelt, hogy leszakad a karom, hogy nem bír el a lábam, hogy csöpög rólam a veríték. Azt hiszem, ha legközelebb sz@r dolgok történnek, azonnal lenyomok egy edzést, ott, ahol vagyok. Így a negatív energiákat pozitívba fordíthatom ;-) :)
De hogy melyik is a kedvenc ugrásom, amit most is nevetve csináltam?
Íme:


4 megjegyzés:

  1. Bokodi M. Gábor2012. november 12. 20:30

    ...Próbáltalak hívni Boszi. Hiába... Nyugodt, pihentető, babasírástól mentes jó éjszakát kívánok! :)

    VálaszTörlés
  2. A Shaun T insanity 2 hónapos edzéstervet ha végig csinálod és nem a shaun t által összeállított receptek szerint eszel, akkor használni fog?

    VálaszTörlés
  3. Ha nincs semmi eü. probléma, és végigcsinálja az ember az Insanityt intenzíven, akkor is alakul sztem, ha nem az eredeti étkezési terv alapján eszik. És mindenképp olyan állóképességre tesz szert, ami után bármilyen más tornát is bírni fog. DE: okosan kell enni, kell a megfelelő szénhidrát, mert kemény ez az edzés, viszont túlzásokba sem szabad esni.

    VálaszTörlés