2012. október 25., csütörtök

Recept: Tojásos spenót

 
Előkészítendő:
  • 100 g fagyasztott spenót
  • 1 tojás
  • fűszer (most natur vegetát használtam)
  • fokhagyma (most 1 nagy gerezd)
  • őrölt csemege paprika
  • csöpp víz
  • csöpp tej
Így készült:
  •  A spenótot a csodaserpenyőmben egy csöpp vízen kiolvasztottam.
  • Tettem hozzá egy csöpp tejet.
  • Hozzáadtam a szeletelt fokhagymát.
  • A tűzről lehúzva kapott egy kis piros paprikát.
  • Tűzre visszatéve ráütöttem egy tojást, és nem teljesen szárazra sütöttem.
88 kcal, 7.7 g F, 2.1 g CH, 5.1 g zsír
 
Tipp:
  1. Ha figyelsz a zsírbevitelre, készülhet csak tojásfehérjével.
  2. A CH tartalma miatt ideális vacsorára.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése