Előkészítendő:
- 100 g fagyasztott spenót
- 1 tojás
- fűszer (most natur vegetát használtam)
- fokhagyma (most 1 nagy gerezd)
- őrölt csemege paprika
- csöpp víz
- csöpp tej
Így készült:
- A spenótot a csodaserpenyőmben egy csöpp vízen kiolvasztottam.
- Tettem hozzá egy csöpp tejet.
- Hozzáadtam a szeletelt fokhagymát.
- A tűzről lehúzva kapott egy kis piros paprikát.
- Tűzre visszatéve ráütöttem egy tojást, és nem teljesen szárazra sütöttem.
88 kcal, 7.7 g F, 2.1 g CH, 5.1 g zsír
Tipp:
- Ha figyelsz a zsírbevitelre, készülhet csak tojásfehérjével.
- A CH tartalma miatt ideális vacsorára.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése