Hozzávalók:
Egy kisebb fej karfiol.15 dkg zabkorpa 1 tojás 1 ek. olívaolaj 1,5 dl zsírszegény tej csipetnyi tengeri só.
Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük (a tojást felvertem előtte) és 25-30 percig állni hagyjuk a masszát.A karfiolunkat rózsáira szedjük,ételízesítővel megpároljuk,puhára főzzük. Eközben egy fazékban elkezdhetjük a főzővizet melegíteni. 25-30 perc múlva a masszát nokedliszaggatóval a lobogó sós vízbe szaggatjuk, megfőzzük, leszűrjük és a karfiolunkkal össze keverjük.Sovány húsainkhoz kiváló köretként szolgálhat! :-)
(Forrás: https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/photo.php?fbid=518884551473174&set=a.452524261442537.121803.452512961443667&type=1&theater)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése