2012. augusztus 26., vasárnap

Uzsonna

Borsóleves volt az uzsi, a tésztát kivettem belőle :)

4 megjegyzés:

  1. Megkérlek szépen irsz egy bejegyzést vagy elárulod nekem, hogy hogy szoktad fotozni az ételeket? Mert keddtől 3 hétig én fözők magamnak és szeretném dokumentálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lara! Ha kész az étel, tálalom, és fotózom, ennyi. Ha ettem, általában utána töltöm az albumomba, onnan a blogra. Ha másra is vonatkozott a kérdés, írj, szívesen válaszolok. Jó éjt! :)

      Törlés
    2. A technikai részére gondoltam, mint például a fényt hogyan oldod meg és hogy hpgy állitod a gépet.

      Törlés
    3. Reggel a legszuperebb fotózni, akkor a nagyszobában készülnek a képek sokszor, ahol szabad szemmel láthatóan is szép a fény. Amúgy egy egyszerű, régi tipusó sima, mezei digitális kis gépem van (ma már nem is lehet ilyet kapni). Általában közelire állítom, zoomolok, a vakut kikapcsolom. Van, hogy több kép készül egy ételről, aztán kiválasztom a legjobbat, ami a blogra kerül, ha sietek, egy katt mindenféle beállítás nélkül, és megy a blogra. Ja, és automatára állítom a gépet, amikor fotózok. :)

      Törlés