2012. augusztus 14., kedd

Eredmények (Asylum 3. kör, 1. hét)

Augusztus 9-én reggel írtam a szokásnaplóról (lilára kattintva itt található), a vezetéséről itt, és itt is.

Ami pedig ma reggel történt, az számomra hihetetlen, még akkor is, ha a mérleget nem tartom a legjobb motiváló eszköznek.


Ugye szokáskialakítás, szokásnapló (nekem fejben), reggel mérlegre pattanás: megvolt. Jövök be a szobába, hogy beírjam a kis táblázatomba az eredményt. Beírom, megnézem az első nap mérését: á, ez a mostani mérés képtelenség! Visszamegyek a fürdőbe, ráállok újra a mérlegre: ez márpedig annyi. Beírtam a táblicsekbe, és még most is elképedve emésztgetem az eredményt, a centizését is. Jó, nem csigázlak tovább: íme az egy hetes eredmények:

Asylum 3. kör
Edzés: napi 2.
Étkezés: Asylum étrend

Súly
-1.2 kg
Mell alatt
-1 cm
Bal kar
nincs változás
Jobb kar
nincs változás
Derék
-3 cm
Csípő
-1 cm
Bal comb
-1.5 cm
Jobb comb
-1.5 cm
Bal vádli
nincs változás
Jobb vádli
nincs változás
Nyak
nincs változás
Bal combtő
-2 cm
Jobb combtő
-2 cm

Tehát pozitív értelemben lepődtem meg az eredményeken, mert habár már pár napja látszott, hogy mérhető a változás, egy hét alatt ekkora sikerre nem számítottam. És ezek a félidő eredményei. Úgyhogy hajrá edzés, hajrá délutáni saláta!!! :)

9 megjegyzés:

  1. Gratula, nem semmi, azért ez nagy változás egy hét alatt :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Hát gondolhatod, hogy én sem hittem a szememnek!!! A centik nap mint nap apadtak, de a mérlegen nagyon meglepődtem. Engem leginkább a comb centije érdekel, azt nagyon-nagyon le szeretném faragni!!! Ez egyébként tutira az elmúlt időszak folyamatos kajatartása és edzése, és nem csak ez az egy hét hozta ezt ki. :))

    VálaszTörlés
  3. A kitartás és a fegyelem ajándéka. Így tovább! Remélem hamarosan én is lefaraghatom ezt a maradékot magamról, mert nagyon bosszant a hasam környékén a dolog...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Berci, köszönöm! Mondtam neked a BB csoportban is, hogy a kaja nagyon fontos. Sajnos rettenet szűkösek az anyagi kereteim, ezért nem túl változatos az étrendem sem, de ez sem lehet kifogás. És nagyon igazad van: a kitartás és a fegyelem meghozza a gyümölcsét. Mi van a hasad környékén?

      Törlés
    2. A hasam környékén egy nem túlságosan szép zsírréteg van, amitől nem bírok megszabadulni már évek óta. A kilók mentek, és ugyan vékonyodott... de a vonzótól még mindig nagyon messze van, és már unom, hogy ha leülök, akkor gyűrődik a dolog... kéne egy táplálkozási terv, de nagyon nem vagyok ebben otthon. Lehet a te segítségedet fogom kérni... :)

      Törlés
    3. :)
      Ha az Asylumot csinálod, nagyon tudom hozzá javasolni az Asylum étrendet. Most már van tapasztalatom benne, és az csupa pozitív. Az Insanityhez is szerettem az Insy étrendet, de ez valahogy más, nekem jobban felpörgeti az amúgy szinte nem is létező anyagcserémet. Nekem is van még zsír a hasamon, de csökken a mennyisége. Tudom, hogy nehéz lesz lepucolni, és sok türelem kell hozzá, de azt is tudom: a kaja az egyik kulcs. Én eldöntöttem, hogy megcsinálom, ehhez a kaja is kell 100 %-ban. Úgyhogy megyek, és összeütöm azt az átok salátát uzsonnára ;-)

      Törlés
    4. Asylum étrendben majd egy kis eszmecserét szeretnék majd lezavarni veled Facebook-n ha nem gond. Se a P90X, se az Asylum étrendje nem tiszta nekem...

      Törlés
    5. Az Asy étrend egyébként nagyon egyszerű (ja, nekem, aki már csinálom ;-), az Étrend 4-ben leírtam. Az étkezések idejét határozza meg gyakorlatilag, és hogy melyik étkezésre mi mehet (CH, fehérje, rost). De ha van kérdésed, szívesen válaszolok, ha tudok! :)

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés