2022. április 27., szerda

Hat hónappal a műtét után

A műtét itt
A műtét másnapja itt
Egy héttel a műtét után itt
Két héttel a műtét után itt
Három héttel a műtét után itt
Négy héttel a műtét után itt
Öt héttel a műtét után itt
Hat héttel a műtét után itt
Három hónappal a műtét után itt
Négy hónappal a műtét után itt
Öt hónappal a műtét után itt

2021. október 15. a második születésnapom. Akkor volt a műtét. Koppán professzor és Szántó doktornő megszabadított egy három évtizedes gyötrelemtől.A gyógyulás nem volt sima ügy, lassan ment, de 2022. április 15-én megvolt az első nagy mérföldkő: 6 hónapos műtött lettem.


Minden utasítást betartottam, a vágott sebeim gyönyörűen és gyorsan gyógyultak mindenféle kezelés-krémezés nélkül. Nem tudom, most milyenek, mert már régóta nem nézegetem. :) A belső varratok most, 6 hónap elteltével szívódtak fel teljesen. (Protokoll szerint.)

Még mindig azt tudom mondani, amit eddig: egyetlen gondolatban sem bántam meg. A felépülés fájdalmai, kellemetlenségei eltörpülnek a görcsök, a folyamatos fájdalom mellett.

Vannak még apróbb maradvány-tünetek, de az idő biztosan ezekre is gyógyír lesz majd. A legfőbb, amit megérzek belül: a stressz. A túl sok, a túl intenzív környezeti-társadalmi ártalom. Határozottan rosszat tesz. De ez sajnos általános, ahhoz, hogy ez megszűnjön, egy másik bolygóra kellene költöznöm... 

3 megjegyzés:

  1. Az én egyik kedvenc mondásom az : Állítsátok meg a Földet, le akarok szállni...
    Sajnos nem tehetjük, pedig sokszor de jó is lenne. ♥

    VálaszTörlés
  2. Kedves Tímea! A műtéttel kapcsolatban szeretnék kérdezni Tőled, mert nekem is javasolták, bár más okból, mint neked. Kérhetek egy e-mail címet, ahol kérdezhetek ebben a témában? Persze csak akkor, ha van kedved hozzá. Az én elérhetőségem: cavitas.glenoidalis.83@gmail.com

    VálaszTörlés