2019. január 23., szerda

Bolognai spagetti, avagy hogyan együk a semmit



Még régebben betáraztam ebből a tésztából, akkor hát együk. Mindenmentes, minden értéke nulla, azaz ez a semmi. Ráadásul nem is jó. Olyan, mintha befőttes gumit rágcsálna az ember. Egy csoportban olvastam, hogy sütve egész ehető. Így kókuszzsíron jól átsütöttem, adtam hozzá löncshúst meg paradicsomszószt, és jelentem, így ehető. Persze amennyi tápérték ebben az egészben van, arról inkább ne is beszéljünk. és ahogy már korábban említettem: nem ajánlom ezt a "tésztát" jó szívvel.

A hús konzerv, és csak megjegyzem, hogy sok magyar konzerv darált húst, löncshúst ettem már, ahogy múlnak az évek, az ízük egyre silányabb. Ezt a német rokonok hozták, és mennyei.

A paradicsomszószt a teszkóban vettem még tavaly egy akció keretében, nagyon finom. (100g-ban 6.6g szénhidrát van.)

A hús és a szósz dobott annyit a tésztán, hogy így összefőzve végül is finomat vacsoráztam. Igazán semmiség. 😉


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése