2017. június 1., csütörtök

Hamburger zsemle




Hozzávalók:

# 6 tojás # 100g sajtkrém # némi szezámmag

Elkészítés:

# A tojásokat szétválasztjuk.
# A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
# A tojássárgákhoz keverjük a sajtkrémet, majd a felvert fehérjét.
# Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
# A tészta felét megszórjuk szezámmaggal.
# Előmelegített sütőben kb 15 percig sütjük kb 150-180 fokon.
# Ha megsült, kivesszük a sütőből és nagy pogácsaszaggatóval "felszabdaljuk". Nekem 12 darab lett.

1 darab tápértéke: 63 kcal, 4g fehérje, 0g CH, 5g zsír


Hasonló zsemle, csak túróval itt



Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése