2016. október 31., hétfő

Ausztria 14/4.

Az este a setam utan total nyugodtan telt. Dominoztunk es puzzle-t raktunk ki. Es 11-kor onkent ment agyba A. mosdas utan. En pedig tusoltam egy hatalmasat.

Ejjel csak egyszer kellett mennem hozza, 1- kor.

Tegnap eszembe jutott, amit Cs-nak javasoltam a minap. Hogy ha van egy megoldando dolog, ossze kell irni az OSSZES megoldasi lehetoseget es meg PLUSZ EGYET, mert szinte mindig van meg egy lehetoseg azon tul, amire gondolunk. Gyujtottem hat szepen sorban a lehetseges megoldasokat, persze mindig volt meg egy. Reggeli utan eszembe jutott, hogy a lehetetlennek tuno megoldasok is kellenek. Kuncogtam magamban, mert megvolt az ujabb meg egy lehetoseg: valaki felajanlja, hogy elvisz. A seta utan, amikor visszaertem, P. /a neni fia/ meg tevezett kicsit a mamaval, aztan odajott hozzam: 8-an elviszlek a targyalasra. Nem hittem a fulemnek. De ujra elmondta es megbeszeltuk a reszleteket. Tenyleg MINDEN lehetseges megoldas szamit, sot ezek szerint a lehetetlen/nek tuno/ is. Hatalmas ko esett le a szivemrol...


Jo volt delutan setalni kicsit. Es jo volt, hogy ma is egesz nap nyugi volt.


1 megjegyzés:

  1. De Örülök!!!... Látod, csak igazam lett, amikor azt írtam, hogy ne agyalogj előre.😊 Szerintem látta, hogy milyen lelkiismeretesen bánsz az anyukájával. ❤ Puszi és ölelés.

    VálaszTörlés