2016. július 3., vasárnap

Vasárnap, munkanap

Idén eddigi mindhárom munkahelyemen úgy alakult, hogy nincs hétvége, vagy szombaton, vagy vasárnap, vagy  mindkét napon munka van. Egészen megszoktam, hogy nincs hétvégém, sőt azt is, hogy nincs két, egymást követő napon szabadnapom. Csak a naptárral, az idővel vagyok még mindig megkeveredve, ami persze nem katasztrófa.

Jó volt a mai műszak, de azért P-val már rendesen visszaszámoltunk a végén... Én speciel agyban fáradtam el. Egyrészt ma tudatos agytréninget tartottam: fejben vettem fel a rendelések legtöbbjét. (Igen, képes vagyok elfordulva az asztaltól elfelejteni, mit is kértek...) Másrészt nagyon sok külföldi vendég volt, német (ezzel semmi gond), angol (no itt rendesen használnom kell az agyamat, de eddig mindent sikerült megértenem és elmondanom), olasz, horvát (de ők sezrencsére beszéltek vagy németül vagy angolul), orosz (és nem beszélt más nyelven, hát elmondtam neki, hogy "nyimnóská" beszélek oroszul, totál boldog volt és én is, hogy megértettük egymást).

Ma 27 fok volt. Sokkal jobb mint a 37, de még így is folyt rólam a víz egész nap. Ma is rengeteget ittam. A munkában szódát, otthon limonádét, ma ribizlis, meggyes és málnás jégkockával, szó szerint literszámra...

R: 2 vajas-paprikás kenyér, keto kávé
E: csípős csirke, zöldséges rizs (köszönöm!)
V: gyümölcsleves, mogyoró

Mozgás: 7km

Majdnem egy hete ettem úgy rendesen utoljára, itt az ideje egy újabb nagy adagnak, mert ma már hiába ettem, egész nap éhes voltam. Holnapra ki kell találnom valamit, leves még van, alapanyag is anyutól a kertből. Na, alszom rá egyet.


Facebook oldal: Boszorkánykonyha


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése