2016. március 29., kedd

Hétfő, kedd

Szombaton:


Vasárnap:


Amikor 11-én hazajöttem Németországból:


Az egész 11-i héten:


"Egyszer":


Blabla...


Kedves Naplóm, enyhén szólva elszállt velem a ló az evést illetően. Nem bánom egyetlen falatját sem. Csak azokat a falatkákat, amik "érzelmi evésből" adódtak, azaz, amikor a lelkiállapotom rendezése helyett választottam a -nem megfelelő- könnyebbik utat és betoltam némi boldogsághormont az arcomba. Azt se bánom, hogy a mérleg hétfőn olyan -nagy- számot mutatott, amit már nagyon régen nem. Az már kicsit zavar, hogy a nadrágomat alig tudom begombolni, mert kicsit szorít. Hanyagoltam az étkezési napló írását is, no de nem vesztettem vele semmit. A múlt héten lefutottam 39 km-t és volt két súlyzós edzés, ez a rész oké is. Megértem magamat, ez a szeretnékitthonelhelyezkedniderohadtulnemegyszerűmunkáttalálni helyzet csak egy szeglete az életemnek, de talán a legmegterhelőbb, persze korántsem jelenti azt, hogy el kéne hízni. (A fenti képekhez írtakkal nem minden esetben értek egyet, de passzolnak a témához, így kerültek ide.) Úgyhogy össze kell magam kapnom fejben, az alap problémát megoldani, nem mindenféle pótcselekvést végezni, főleg, ha az evésről van szó.

A hétvégi csajos húsvétolás után hétfőn reggelre úgy rendesen taccsra tettem az emésztőrendszeremet. Gyakorlatilag leállt szegény. Úgyhogy a "hallgass a testedre" elvet vetettem be. Ettem, ha éhes voltam, de csak akkor, sokat ittam (nagyon szomjas voltam hétfőn egész nap). Délután egyik pillanatban hihetetlen jókedvem volt, a másikban sírtam. Csak úgy, minden ok nélkül. Ez ment egy órán keresztül, amire rájöttem: a hormonok játéka ez. Ránéztem a naptárra: naná: télapó. Meg is érkezett kora estére. Ekkor engedélyeztem magamnak 10 deka sós mogyit és 2 pohár cukormentes kólát. De nem többet. Mellé desszertnek jött a fájdalomcsillapító, hogy ne kelljen fetrengenem. Bekuckóztam az ágyamba és filmmaraton volt alvásig.

Kedden desszerttel kezdtem: fájdalomcsillapítóval. És még 3x a nap folyamán. Úgyhogy nagyon punyis nap sikeredett, jó ez így, örülök, hogy most nem kellett dolgoznom így, mint egy hónapja. Délelőtt elkészült végre a régóta tervezett tiramisu. Jó, hogy pont ma: az értékei szép ketosak, és az édességvágyamat is kedvesen csitította. Nem számolok makrokat, de kíváncsiságból megnéztem, tegnap is, ma is belefértem a "keretembe". De ez csak egy dolog. Amúgy kellemes dolgokat is csinálok a hasznosak mellett, például két könyvet is olvasok. Olvasni jó. És legkésőbb 21.30-kor net kikapcsolás, úgyhogy ezt gyorsan befejem még, aztán kikapcs.

Hétfő:
R: -
E: nagy adag húsleves sok répával
V: főtt sonka, torma, sajt, olívabogyó, főtt tojás, mogyi
Mozgás: -
Kedd:
R: -
E: rántotta (a tiramisuból maradt 6 tojásfehérjéből), párolt zöldség, 1 tiramisu
du.: 2 tiramisu
"V": mogyi
Mozgás reggel: App/1.
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése