Hozzávalók:
# 1 tojás
# 70g krémsajt
# 20g sonka
# só
# 10g cheddar sajt
# 3 db olívabogyó
# 1 mk paradicsompüré
# 1 tk zsír
Elkészítés:
# A tojást, a krémsajtot és az apróra vágott sonkát összekeverjük, sózzuk.
# Egy serpenyőben felforrósítjuk a zsírt, ezen 3 részre osztva a masszát 3 kis pizzalapot sütünk.
# Falapáttal megfordítjuk, hogy a másik oldala is megsüljön, ekkor a már megsült, felül lévő részt megkenjük a paradicsompürével, rátesszük a szeletelt olívabogyót és a sajtot. Amíg a pizza alap másik fele is megsül, a sajt szépen ráolvad az eledelünkre. (Természetesen betehető sütőbe is, hogy a feltét szépen megpiruljon, de úgy már nem ilyen gyors a mutatvány.)
1 db tápértéke: 132 kcal, 6g F, 1g CH, 11g zsír
Ketogén étrend: Hogyan kezdjem? itt
Ketogén étrend: amit ne egyél itt
Ketózis itt
Ketogén étrend: alapok itt
Segítség a Keto kalkulátor használatához itt
Ketogén étrend: alapanyagok itt
Keto kalkulátor itt
Keto: ajánlott és nem ajánlott édesítőszerek itt
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése