2016. február 22., hétfő

Hétfő, Hartheim 22/5.

Jonnek a kerdesek: miert nem csak receptek vannak a blogon, miert nem posztolok minden nap uj receptet, miert nem dobom fel valamivel a blogot. Ez egy szemelyes blog, a naplom. Nem szamitottam ra 4 eve, amikor ebben a formaban irni kezdtem, hogy max 10 csaladtagon, baraton kivul barki is olvasni fogja. Ma mar tobb ezren jonnek erre az oldalra. Volt ido, amig szamitott ez a szam. Ma mar nem fontos. Orulok, ha valaki ide teved, megtisztelo, hogy kiprobaljak a receptjeimet, hogy sokan tanacsot kernem fogyassal-eletmodvaltassal kapcsolatban. Az eletem olyan, amilyen, arrol irok, elsosorban magamnak. Igazan megtisztelo, hogy sokan kivancsiak a mindennapjaimra. Jo a kepzeloerom, kitalalhatnek erdekes sztorikat, de az mar egy masik blog lenne. Recepteket kitalalni szuper jo, de nem megy minden nap. Amig dolgozom, foleg nem. Igy a 3 melos hetemen maradnak a kis eletkepek. Szoval ez a naplom, a recept-, edzes-, motivacio- es receptgyujtemenyem. Ez vagyok en, minden faxni nelkul.

Ejjel itt volt I., az ejszakas kisegito. 9-re jott. En meg gyorrsan megcsinaltam, amit kellett, aztan fel 10-kor becsuktam a szemem es reggel negyed 6-kor nyitottam ki. Ugy aludtam, mint akit lelottek... Most holnap este 9-ig enyem L..

Nagyon-nagyon nehez gele, de itt sem o a problema. Nem voltam, nem vagyok szerencsere az o helyzeteben, igy jem is minositem, nem mondok velemenyt. Csak annyit: L-val sokminden sokkal egyszerubben menne, ha beallitananak jeki gyogyszereket es ha a csalad hagyna, hogy vegezzem a munkam...

R: 2 vajas-paprikas gl.mentes kenyer, keto kave
E: rantotta, sonka, salata
V:

A fentieket reggel irtam. Amig L. meg agyban volt. Es dellelott, amig par percre leult. Azota megoztam a dontest ezzel a munkaval kapcsolatban. Es rajottem, hogy ennel sokkal fajsulyosabb dolgok is vannak az eletben.




Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

2 megjegyzés:

  1. Bocsi, hogy így belekérdezek, de mégis hogy gondolja a lánya, hogy kísérletezni kezd a gyógyszerelhagyással, mikor mások töltik az anyjával az egész napot, mások észlelik, hogy a gyógynövényezés nem vezet sehová? Neki nyilván nem fáj, ha az ápoló nem alszik három hétig, mert ő saját magát nyugtatja, miszerint "ő mindent megtett, még a csúnya gyógyszerekről is levette az anyját!"

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon szeretem ezt a blogot, úgy, ahogy van. Örülök, hogy nem csak recepteket tartalmaz. Van olyan része, amely nekem nem aktuális (sajnos; egy gerincbetegség miatt az edzéseid nekem szóba sem jöhetnek), azokat átugrom, de minden másról nagyon szívesen olvasok, szeretem a szép képeket és az elgondolkodtató idézeteket is. Köszönöm, hogy olvasód lehetek! Puszi Fótról: Anett

    VálaszTörlés