2016. február 14., vasárnap

Fokhagymás sajtgolyó





Hozzávalók (12 golyóhoz):

# 1 ek mandulaliszt # 4 ek szezámmagliszt # 3 ek reszelt parmezán sajt # 2 ek aprított petrezselyem # 2 ek olvasztott vaj/kókuszzsír # 2 tojás # 2 ek reszelt cheddar sajt # 1 ek fokhagymapor # só, bors ízlés szerint

Elkészítés:

# Minden hozzávalót összekeverünk egy tálban.
# Csodás masszát kapunk, amivel nagyon könnyű dolgozni. Ebből kis golyókat formálunk kézzel (nem kell bevizezni a kezeket).
# Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, addig sütjük 200 fokon, amíg aranybarna lesz.
# Közben vagy a bégén fokhagymás olvasztott vajjal/zsírral megkenjük.


Ötlet: itt.

Ketogén étrend: Hogyan kezdjem? ittKetogén étrend: amit ne egyél ittKetózis itt
Ketogén étrend: alapok itt
Segítség a Keto kalkulátor használatához itt
Ketogén étrend: alapanyagok itt
Keto kalkulátor itt
Keto: ajánlott és nem ajánlott édesítőszerek itt


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése