2015. szeptember 16., szerda

Őrizzük meg a nyár ízeit és színeit: petrezselyem


Tudom, hogy létezik cserépben nevelhető fajta is, de mivel két hetekig nem vagyok otthon, nálam ez a módszer kilőve. Tudom, hogy létezik boltban, télen is vásárolható, szárított, de azt nem kedvelem annyira. Így hát vásároltam a piacon egy halom petrezselymet, megvártam, amíg leszárad róla a nedvesség, majd egy nagyon éles késsel felaprítottam. Műanyag, jól záródó dobozba került, az pedig a fagyasztóba. Így télen is van "friss" petrezselymem.


A petrezselyemről itt olvashatsz.

Lecsó télire, avagy őrizzük meg a nyár ízeit és színeit- tartósítószermentesen! itt

Lekvár itt és itt.
Hagyma lekvár itt.
Narancsos sárgarépa dzsem itt.

Megtalálsz a Facebookon isBoszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése