2015. szeptember 3., csütörtök

Fahéjas korong

 Hozzávalók:

# 50g vaj # 130g mandulaliszt/darált mandula # 70g kókuszreszelék # 1 tojás (közepes) # fél mk só # 2 ek eritrit/édesítő ízlés szerint # 1 púpos tk őrölt fahéj # 1 mk vanília aroma/jobb a vanília kikapart belseje, de nekem nincs itthon
Elkészítés:

# Az alapanyagokat kézzel összedolgozzuk.
# Kézzel kis golyót gyúrunk, amit lelapítunk (kb. fél cm vastagnyira).
# Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a korongokat.
# 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.

Nekem 9 db lett.

1 db tápértéke: 146 kcal, 7g F, 3g CH, 12g zsír

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése