Hozzávalók (20 darabhoz):
250g mascarpone # kókuszreszelék # rum és vanília aroma # eritrit # 1 púpos mk kakaópor
Elkészítés:
# A mascarponét egy tálba tettem.
# Hozzáadtam annyi kókuszreszeléket, hogy ne legyen nagyon puha, de kemény sem (kanállal kevertem össze).
# Hozzáöntöttem -folyamatos kóstolás mellett az eritritet, az aromákat.
# Kézzel kis golyókat formáltam, amit kókuszreszelékben meghempergettem, de csak a fél adagból.
# A másik fél adaghoz adtam a kakaóport, majd ebből is golyóformálás, hempergetés.
* Mennyei (!) finom mindkettő. Simán el tudom képzelni torta krémnek is.
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Finom lehet!!!!!!!
VálaszTörlésTényleg az, mindkettő, nekem a kakaós azért valamivel jobban ízlik :)
TörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Törlés