2015. augusztus 16., vasárnap

Sajt golyó



Hozzávalók (20 darabhoz):

250g mascarpone # kókuszreszelék # rum és vanília aroma # eritrit # 1 púpos mk kakaópor

Elkészítés:

# A mascarponét egy tálba tettem.
# Hozzáadtam annyi kókuszreszeléket, hogy ne legyen nagyon puha, de kemény sem (kanállal kevertem össze).
# Hozzáöntöttem -folyamatos kóstolás mellett az eritritet, az aromákat.
# Kézzel kis golyókat formáltam, amit kókuszreszelékben meghempergettem, de csak a fél adagból.
# A másik fél adaghoz adtam a kakaóport, majd ebből is golyóformálás, hempergetés.

* Mennyei (!) finom mindkettő. Simán el tudom képzelni torta krémnek is.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Tényleg az, mindkettő, nekem a kakaós azért valamivel jobban ízlik :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés