2015. június 3., szerda

Szerda (Au. 14/ 10.)

Étek
Mozgás
R: rántotta (1 tojás, 2 sonka, 2 sajt, 2 ek zsír), kávé 1 ek kókuszzsírral
25 perc jóga
Freeletics 12/5. APOLLON
séta (6km)
E: kávé 1 ek kókuszzsírral
V: tonhal saláta, 10 oliva bogyó, 1 tojásból és 2 ek sertészsírból rántotta

Napozás: fél óra

- A tonhal saláta ebédre készült. De annyira tele voltam még a reggelivel, hogy felhoztam, hátha délután megéhezem. De nem történt meg. Így vacsira ettem meg.

- Kábé öt napja egyáltalán nem fáj semmim. Nagyon jó érzés végre normálisan, nem könnyítve csinálni a Freeletics-et. 

- Reggelente mindig jóga van, amennyi jólesik. Igazság szerint rendesen megterhelő mozgás, és már pár nap után érzem, hogy növeli a rugalmasságot, a hajlékonyságot. A Freeletics délután megy. Hiába van akkor már nagyon meleg, reggel tiltakozik a szervezetem a burpee-k és társai ellen...

- A héten kísérlet megy a ketón belül. Vasárnap, az összefoglalóban majd beszámolok róla. Három nap után vannak meglepetések. No de majd vasárnap megírom.


Felkelte :)


Vacsi az udvaron:



1336 kcal

Kész a rendelt pulcsika:


Ma a boltban egy nő állt előttem a kasszánál. Kábé egy idősek lehettünk. Egy fejjel magasabb volt nálam, csodás alakkal. Nagyon lassan haladt a sor, ő csak állt előttem. Aztán előrébb léphettünk egyet. Akkor láttam, hogy a jobb lába teljesen merev. Bicegve lépett. És ekkor hálát adtam az égnek, hogy nem az ő testét kaptam erre a földi létre.

Amikor fizettem, csak úgy elnéztem a bolt belseje felé. Megláttam egy férfit, akinek csinos arca volt és iszonyat jó szerkója. Végigfutott az agyamon, hogy milyen jó neki, hogy szuper ruhát tud venni magának, de a gondolat végénél a pasi megfordult: az egész bal arcát egy hatalmas, sötétbarna folt takarta el. És ekkor hálát adtam a turis cuccaimért. És az arcomért.


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése