Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2015. június 10., szerda
Pirított karfiol
- A karfiolt rózsáira szedtem.
- Megfőztem.
- Egy evőkanál kókuszzsíron egy serpenyőben kevergetve pirítottam.
- Keverés közben a falapáttal egyre kisebb darabokra vagdostam.
- Megsóztam.
Kiváló köret rizs helyett pl.
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Címkék:
karfiol,
karfiol rizs,
ketogén,
ketogén étrend,
köret,
paleo,
pirított karfiol,
recept
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése