Hozzávalók:
- sárgarépa
- csípős paprika
- tv paprika
- 1 szelet piros paprika
- gomba
- csemege hagyma
- vöröshagyma
- lilahagyma
- 1 ek sertészsír
- pár falat paradicsom
- fél krumpli
- 1 közepes cukkini héjastól
- só
- garam masala
- csípős curry por
- szercsendió
- 2 dl házi paradicsomlé
Így készítettem:
- A lila- és vöröshagymát a zsíron üvegesre pároltam.
- Ráöntöttem a megpucolt, feldarabolt zöldségeket.
- Átpároltam.
- Ráöntöttem a paradicsomlevet és annyi vizet, hogy éppen ellepje a zöldségeket.
- Amikor félig megpuhult, rátettem a fűszereket.
- Készre főztem (végig nagy lángon, néha megkeverve).
Baconös töltött csirkével tálaltam.
Egyszerre több adag készíthető, hűtőszekrényben 2-3 napig eláll.
Facebook oldal: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése