Hozzávalók (8 db-hoz):
- 4 közepes tojás
- 4 szelet apróra felkockázott sonka
- köménymag (ízlés szerint, én 1 ek-nyit használtam)
- só
- őrölt fekete és fehér bors
- 10-12 púpozott ek szezámmagliszt (a tojások nagyságától függ, több is mehet bele, ha még nagyon folyós a massza)
- 1 nagy marék savanyú káposzta (a levét jól kinyomkodtam)
- fél csomag sütőpor
Elkészítés:
A hozzávalókat a káposzta kivételével egy tálban villával összekevertem.
Sűrű palacsinta tészta állagú masszát kaptam.
Muffin sütő formába muffin papírt tettem.
Kanállal adagoltam a tésztát a következő módon:
Minden formát kábé 1/3-áig töltöttem tésztával.
Erre került egy kis káposzta.
Majd mindegyik formát teletöltöttem tésztával.
Előmelegített sütőben 200 fokon (villany sütő) 30 percig sütöttem. (Közben érdemes tűpróbát végezni.)
Egy darab tápértéke:
kcal: 90
fehérje: 8g
szénhidrát: 1g
zsír: 6g
zsír: 6g
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Timi szezám liszt helyett mit javasolsz?
VálaszTörlésKetogén vagy más étkezés szerint?
Törlésszia!zabpehelyliszttel is jó?
VálaszTörlésSzia! Szerintem jó azzal is :)
Törlés