Piskóta:
- 8 tojás sárgája + édesítő + sütőpor
- ehhez a 8 tojás felvert fehérjét hozzákeverni
- 160 fokon, előmelegített sütőben, sütőpapírral bélalt tepsiben 20 percig sütni.
Lekvár:
- a barackot meghámozni, átforralni, ha kell, turmixolni, tiszta üvegbe töltve fejre fordítva, letakarva hűlni hagyni.
A piskótát még forrón lehúztam a papírról, tiszta konyharuhába tekerve hagytam kihűlni. Ezután töltöttem.
A piskótát még forrón lehúztam a papírról, tiszta konyharuhába tekerve hagytam kihűlni. Ezután töltöttem.
Csak a gyümölcs szénhidrát tartalmával kell számolni, ebben az öt szeletben egy evőkanál lekvár van.
Egyszerű somlói itt
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése