2015. február 10., kedd

Tipp: így tárolom a kolbászt




Kolbász. Zsíros. Csöpög, foltoz. Speiz nincs, de valahogy tárolni kell.

Amikor megveszek egy pár kolbászt, feldarabolom. Általában öt-hat szeletnyi lesz egy darab, mert ennyit szoktam enni egy-egy étkezéshez.

Aztán fogom a konyhai papírtörlőt (a legolcsóbb tökéletesen megfelel erre a célra), és minden darabka kolbászt egybe becsomagolok.

Van egy kolbász tárolásra rendszeresített dobozom, abba belepakolom.

Egy-két napig kint szoktam hagyni a konyhaszekrényen, így a "fölösleges" zsír "kiolvad" belőle. Ha nagyon átitatódott a papírtörlő, akkor kicserélem.

Majd bekerül a hűtőszekrénybe.

Nagyon sokáig eláll.

 Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése