2015. február 10., kedd

Kedd (Au. 14/9.)

R: sonkás-sajtos rántotta
E: zöldségpüré, pirított gomba, sült szalonna
Délután: két marék mandula
V: tonhal saláta (csak a felét tudtam megenni)Napozás: 15 perc (első teljes testes napozás 2015-ben)

Mozgás: 1 óra séta

Régóta szeretnék írni magamról, mivel ez egy napló féleség lenne ugye, de nem megy. Amire este felérek, hulla fáradt vagyok, ilyenkor már sokszor azt sem tudom, fiú vagyok-e vagy lány... És ez már ugye a kilencedik folyamatos munkanap és még vissza van öt...

Időben viszonylag gyorsan telnek a napok, de nagyon nehezen. Minden egyes dolog "végrehajtásához" iszonyatos energiára van szükségem, legyen szó a legapróbb dolgokról is, mint felkelés, öltözés, evés. Már tudom, hogy ebből az egészből egyedül én húzhatom ki magam, ehhez pedig az kell, hogy a gondolkodásomon változtassak. Ezért kényszerítem magam a napi rutinokra, a munkára, hogy ha süt a nap, napozzak, ne a szobában gubbasszak.

Harmadik hete szedem a gyógyszert, se pozitív, se negatív hatását nem érzem. 

Fáradt vagyok. Alvás.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

2 megjegyzés:

  1. Tudod jó pár hónapja hogy már olvasom a blogod. Volt úgy hogy nem láttam kiutat a betegségemből és már erőt se éreztem magamba hogy tovább harcoljak.(inzulin rezisztens vagyok iszonyú nagy túlsúllyal az inzulin már kórós sejtburjánzást kezdett meg a méhembe meg 6-7 db ciszta lett mindkét petefészkembe) amikor olvastam a bejegyzéseid úgy döntöttem lesz ami lesz de nem adom fel harc nélkül mert láttam mennyi erő van Benned és kitartás.Rájöttem hogy a problémáim abból is adódnak hogy nem tudok a lelki démonjaimmal mit kezdeni így minden nap fél háromnegyed órát sétálok mindent hátra hagyok csak én vagyok és a természet és mindig sokat segít a feszültségeim feloldásában.A ciszták eltűntek a sejtburjánzás úgy nézz ki megállt a túlsúlyom még meg van de remélem legyőzőm azt is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Krisztina, nagyon szuper vagy. Sokszor gondolok arra, mekkora mázlim van, hogy egészséges vagyok. Nekem "csak" a démonaimmal kell megkűzdenem. Jól csinálod, a séta nálam is megvan és biztos vagyok benne, hogy segít. Mint ahogy neked is. További kitartást neked!

      Törlés