2014. szeptember 13., szombat

Szombat (Mo. 14/13.)

Étek: ld. tegnap.
Edzés: Asylum/Speed and agility.


A kiutazás előtti két nap mindig pörgésben zajlik. Mosás, vasalás, becsomagolás, rendrakás... Most már legalább előre főzni nem kell, amióta sikerült E-tel dűlőre jutnom a teljes ellátás terén. Szombat estére-vasárnapra olyan vagyok mindig, akár egy kifacsart citrom. Hétfőn hajnali kettő körül pedig utazás. Idén még négyszer.

Ez volt a mai "mantrám":

saját fotó

A modern élet egyfolytában „áram alatt tart”, és sose hagy időt magunkra, más tevékenységekre. Éppen ezért, le kell egyszerűsítened az életed, vissza kell venned a tempóból. Rengeteg dolog van, ami nélkül az életünk éppolyan szép és tökéletes lenne, ugyanis hajlamosak vagyunk fölösleges dolgokkal kitölteni az időnket. Érdemes lenne elgondolkoznod, mi az, ami pluszban van az életedben, és távolítsd el, mint ahogyan a stresszforrásoktól is szabadulj meg, zárd ki őket! Hogy megtaláld a lelki békét, fontos, hogy ne aggódj fölöslegesen, és ne is pazarold az energiád pluszban. (itt)

Ebből annyi sikerült, hogy nem futottam fölösleges köröket. Ami fontos volt, azt csináltam először. És mivel sok fontos volt, eltartott egy darabig :)

Nem mellékesen ma 26 hónapos a Boszorkánykonyha blog. Itt írtam róla rendhagyóan.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése