2014. március 21., péntek

Juharszirup kúra (2014) 7. nap


1. nap itt
2. nap itt
3. nap itt
A 4. nap reggele itt
4. nap itt
Az 5. nap reggele itt
5. nap itt
A 6. nap reggele itt
6. nap itt
A 7. nap reggele itt

A kúra (2014) teljes tervezett menete itt.

1. és 2. nap még Ausztriában dolgoztam, ez volt a bevezető két nap. Ekkor délelőtt folyadék ment, ebédre gyümölcs, vacsorára saláta.

  

  

A 3. napon egy hosszú, minimum 6 órás utazás várt rám. Ezért ezt még előkészítő napnak terveztem, délelőttre gyümölccsel, délutántól kúraitallal. Aztán -mivel egyáltalán nem voltam éhes- gyakorlatilag ez lett az első tiszta kúraitalos nap. Nagyon jól sikerült, minden gond nélkül hazaértem.

  

A 4., 5., 6. és 7. napon csupán a kúraital ment, minden reggel elkészítettem, azt kortyoltam vízzel, narancslével higított vízzel.

    

A 6. és a 7. nap utazással és vendégségben telt.

A mai napon is reggel elkészítettem a kúraitalt, de a sós vízzel most nem mostam át a szervezetemet, mert egy utazással, intézkedéssel teli délelőtt várt rám, nem lett volna minden alkalommal lehetőség mosdót találni. Vittem az útra a délelőttnyi kúraitalt, elkortyolgattam.

Ebédre visszaértünk anyuékhoz. Isteni illata volt mindennek: az uborka salátának, a zöldséges rizsnek, a fasírtnak.


Persze csak szagoltam, fotóztam.

Délután pihentem egy órát, anyu levágta a hajam (isteni jó dolog ám, ha az ember anyukájának fodrász az eredeti szakmája) és megpedikűrözte a lábam (mert hogy ehhez is ért), aztán jött a hazaút, bevásárlással. A bolt előtt kénytelen voltam mosdót keresni, pedig csak az utolsó 40 km-en ittam pár korty vizet. Aztán a bevásárlás kellős közepén hirtelen tempó növelést kellett eszközölnöm és a lehető legrövidebb időn belül elhagyni a kijáratot... De sikerült mindent megvenni és haza is érni.

A méregtelenítés most indult be igazán, az 5. tiszta kúraitalos napon. Még a sós víz nélkül is gőzerőre kapcsolt a szervezetem a salakanyag ürítésben, és irtó pattanásos lett az arcom. Úgyhogy mindenkinek csak javasolni tudom, hogy a 10 napos kúrát válassza, az az igazi. Csinálhatnám én is tovább, de már beállítottam magam arra, hogy holnaptól jön a visszaépítő étrend, az egész jövő hetet is eszerint terveztem, így hát tartom is magam hozzá. És most jön 2-3 nap, a visszaépítő étrend, ami alatt még mindig van lehetősége a szervezetemnek a lerakódott méreganyagoktól való megszabadulásra, hiszen nagy részben zöldségek levéből, gyümölcsből áll majd ez a pár nap, mindez meglehetősen kis mennyiségben. Holnap reggel piacra kell mennem, így nem lesz sós öblítés, de lehet, hogy ha hazaérek, megcsinálom.

Ma is nagyon jól éreztem magam. Este kicsit korgott a gyomrom, de nem vészesen.

Hihetetlen, hogy amellett, hogy az emberi szervezetet fantasztikusan "kiképezték" a méregtelenítésre, mennyire sok a lerakódás bennem, mennyi minden távozik a bőrömön, a nyelvemen, a bélrendszeremen keresztül.

Mérleg:

1. nap: 59.1 kg
2. nap: 59.1 kg
3. nap: 58.6 kg
4. nap: 58.2 kg
5. nap: 58.5 kg
6. nap: 58.5 kg
7. nap: 58.5 kg

Amennyit "fogytam", az nagy valószínűséggel a víz és a salakanyag távozása. És már írtam korábban, hogy közbejött a mensi, amikor ugye képes a szervezet nagy mennyiségű vizet visszatartani. No meg azt is említettem már -nem egyszer-, hogy a mérleg csak egy dolog, a kilókra nem igen szabad adni, sokkal fontosabb az egészség, a tükörkép.

Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Jusziku, avagy JUharSZIrupKÚra 2013 itt
Juharszirup kúra 2013: amiért anno belevágtam itt
A juharszirupos méregtelenítés hét alapelve itt
A méregtelenítés befejezése, visszaépítő étrend itt
A juharszirup kúra teljes menete itt
Visszaépítő étrend itt
2013:
1 . nap itt
2 . nap itt
3 . nap itt
4 . nap itt
5 . nap itt
6 . nap itt
7 . nap itt
8 . nap itt
9. nap itt
10. nap itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése