2014. február 4., kedd

100. nap (Ausztria)

Reggeli: 2 kenyér, 2 sonka, zöldség volt a terv, maradt még egy szendvics, így az volt a reggelim.


Tízórai: fél alma.

Ebéd: zöldséges tészta volt a terv, de maradt még anyutól rizibizi, azt ettem salátával.



Edzés: (délután)


 
1. Bemelegítés

2. (8 kör, 50 mp munka, 10 mp pihenő)

- guggolótámaszból fekvőtámasz
- hasprés
- taposás (60mp)

3. Nyújtás

Ez volt a terv. Csakhogy E. megbetegedett. Nátha, hőemelkedés, de ahogy ez egy fiatalt is rendesen le tud dönteni a lábáról. E-t sem kíméli, aki ráadásul 85 éves elmúlt. S., a lánya itt volt délelőtt, beszerzett neki egy rakás gyógyszert, nyelvcseppet, homeopátiás szert, gyógyteát, amit óránként kell neki adagolnom. Tehát se délutáni pihenőm, se séta, se esti alvás nem lesz. Most aztán tényleg ápolok, minden egyes mozdulathoz segítségre van szüksége E-nek. És az edzés... Nem dől össze a világ, ha kimarad pár nap, viszont az egész napos bentlét és ülés sem fog használni. 
 
Furcsa ez a helyzet. Hétfőn este beszéltem K-val, aki szintén megbetegedett, belázasodott, nagyon köhög. Kijöttem, itt megbetegedett E. Nagyon jó volna most otthon lenni, és azt ápolni, akinek teljesen természetes, hogy segítek. Ezzel szemben itt vagyok Ausztriában, és egy idegent ápolok (most konkrétan ápolom), pénzért. Minden okkal történik, de az okokra gyakran csak később derül fény...
 
Az evészet is -még az itteni rendszerhez képest is- teljesen felborult, boltba ki tudja, mikor jutok el, így nagyon ügyesnek kell lennem holnap. De bízom benne, hogy E. hamar jobban lesz, rossz nézni, ahogy szenved, amilyen erőtlen. 

Uzsonna: (valamikor délután) 2 sz. lenmagos toast kenyér, 1 fehérjeturmix

Vacsora: két részletben 2-szer 2 szelet sajt.

Teljes éjszakai készültség van. Azért lefekszem, aludni nekem is kell, remélem, minden rendben lesz.

Heti menüterv itt.
Heti edzésterv itt.
Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése