2014. január 30., csütörtök

95. nap



Olyan volt az iccakám, akár például mint egy vers: keretes szerkezetű. Éjjel amint lehunytam a szemem, hogy akkor most álomba szenderülök, megszólalt szemben egy már régen bezárt kávézó riasztója. Régebben ez az agyamra ment (ugyanis elég gyakran megszólal), de most nem engedtem, hogy zavarjon: figyeltem a dallamát és a ritmusát. Kis idő múlva el is hallgatott.
 
Reggel, amint kinyitottam a szemem, megszólalt ugyanez a riasztó. Nem is kellett tudatosan pozitív dologra gondolnom (ahogy általában reggelente szoktam), ugyanis az jutott eszembe, hogy ismerem már a riasztó dallamát és ritmusát is, lassan le is kottázhatom :)))
 
A fülem után hamar bekapcsolódott a szemem is az ébredésbe: mesésen hófehér zúzmara köntösbe öltözött a táj.
 
 
 
És irtózat hideg volt. Szívmelengetően hatott a nap sárgája a zimankóban.
 

Reggelire szép is volt a nap sárgájára rímelő tükörtojás. És még 2 szelet lenmagpelyhes toast kenyér, 2 szelet sonka, 1 savanyú uborka.

 
Tízórai: fél alma, 1 répa, 1 szelet lenmagpelyhes toast, kávé.
 
 
Ebéd: gombaleves és túrógombóc (morzsa nélkül, tejföl helyett cocomas-szal).

 

 
Néhány napja kaptam K-tól ezt a rózsát, már majdnem teljesen elszáradt, de még most is látom, ahogy átadta, és emlékszem, mit mondott :)
 

Délután pedig ez a kép fogadott a blog adminisztrációs oldalán:

 
Há-rom-száz-e-zer oldalmegjelenítés. Nagyon szorgalmasan olvastok, kedves Olvasóim :)
 
Ma bjúti déj volt. Igen, ezek is szerepeltek a pár napja megírt listámon. Szemöldökszedés, arcbőr tisztítás, lábáztatás, körömrendezés... Számomra ezek mind-mind amolyan 'nemszeretem' dolgok, viszont ennek is meg kell lennie. Hát most kész.
 
Közben meguzsonnáztam: fél alma, 2 falatka kék penészes sajt.

 
Az edzésre este volt időm.


Nem ezt terveztem, de nem volt kedvem ma, este, a guggolótámaszból fekvőtámaszba ugráshoz, így a Focus T25 mellett döntöttem (ez volt az első a DVD tartóban), abból is az 1. mellett, ez volt a Cardio Alpha-1.
 
25 perc (+ nyújtás), aminek a 9. percénél már majdnem bántam, hogy nem mégis a guggolótámaszos történetet választottam. Ugyanis kipurcantó volt rendesen. De a 10-15. perctől meg már egyáltalán nem néztem az órát, csak oda-odapillantottam a képernyőre, inkább figyeltem, mit mond Shaun és az alapján csináltam a gyakorlatokat, teljesen együtt a videon szereplőkkel. Természetesen pihenő nélkül :) Egy kis ízelítő, próbáljátok ki! :)
 
 
Vacsora: főtt tojás (3) salátán, kevés tökmagolajjal és himalája sóval. Issteni :)

 
Ma lazán lecsúszott 2 liter folyadék (1 bögre tea este, a többi víz).


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése