2013. december 7., szombat

Kimenő ;-)

 
Ebben, az utolsó 2013-as etapban az a szuper, hogy E. aranyos. Méghozzá nagyon. Semmi de semmi piszkálódás, vita, nem volt 12 napja, egyszerűen telnek a napok, viszonylag gyorsan is. A kellemetlen az, hogy szinte egyszer sem volt délutáni pihenőm (hivatalosan 1-től 3-ig lenne, és vannak, akiknek a vasárnapja szabad...). Azért kellemetlen, mert gyakorlatilag 12 napja a házba vagyok bezárva E-tel, volt olyan nap, hogy egyáltalán nem voltunk kint, nekem nagyon hiányzik a mozgás is, a levegő is, nagyon fárasztó egész nap (12 napig, egyfolytában) egyetlen emberrel összezárva élni, minimum napi 13 órában.
 
S-vel megbeszéltük, hogy ezen a héten csürötökön kapok egy délelőttnyi kimenőt. (Legutóbb nyáron kaptam pár óra szabit...) Aztán lemondta, mert dolga akadt. De aztán szólt, hogy szombaton 9-től délig enyém a pálya. Örültem, mint majom a farkának. Erre tegnap este telefonált E. másik lánya, hogy jön. Így minden program lefújva, E. megy a lányával, én meg vigyázhatok itthon a kutyára. Schön.
 
Jött is ma E. lánya, de mivel S. felhívta, hogy a kavarásának az a következménye, hogy ugrott a szabad programom, a kutya maradhatott itt egyedül, én meg fél 12-től fél 1-ig szabad lehettem. Egy óra nagyon kevés, de nem sokat gondolkodtam: felöltöztem, és irány a város!
 
Újabb útvonal, a templom megint más nézőpontból. :-)
Hidegen fújt a szél, de szikrázóan sütött a nap, no meg rohantam is nem kicsit, nem fáztam egyáltalán.


 


 


 
Sikerült elcsípnem a s.oliver üzletet, még szülinapomra kaptam S-től egy ajándékutalványt, beváltottam. Meg a G-től még húsvétra kapott csíbós kártyát is.
 
Aztán jöhetett a karácsonyi vásár a központban.
 
 


 
  
Habár gyakorlatilag végigrobogtam a városon, isteni volt egy kicsit egyedül (= E. nélkül), a saját tempómban menni (sőt annál gyorsabban), friss, hideg levegőt beszívni, érezni a nap melegét :-) (És holnapután go home! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése