2013. november 18., hétfő

Karfiol-spenót alapú pizza

Ez megint az a recept, aminél nem fogok mennyiségeket írni. Mert nem tudok. Történt ugyanis, hogy van néhány dolog, amit el kell használnom a hűtőből, fogtam hát őket, és felhasználtam.
  • Egy nagy marék főtt karfiolt,
  • egy marék (kiolvasztott) fagyasztott spenótot,
  • egy tojást mixerbe tettem,
  • megszórtam fokhagymaporral,
  • himalája sóval,
  • összemixeltem.
  • Majd egy szilikon kis tortaformába öntöttem, elegyengettem, előmelegített sütőben 15 percig sütöttem.
  • Közben elkészült a feltét:
  • gombát pároltam,
  • hagymát karikáztam,
  • sajtot reszeltem.
  • A pizza alapot kivettem a sütőből, megkentem paradicsom krémmel, rátettem a feltétet, és még 10 percre visszadugtam a sütőbe.


Facebook oldal: Boszorkánykonyha


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése