2013. október 19., szombat

Új fejezet / 69. nap / Motiváció és edzés

Későn mentem aludni, korán keltem, ébresztőre. A kajámat az este el(ő)készítettem, hogy ne reggel kelljen, de többre már nem volt enrgiám. Jött hát az ébresztő, és a korai edzés. Úgy terveztem, hogy legkésőbb negyed 8-ra mindennel el kell készülnöm: edzéssel, tusolással, öltözéssel, összepakolással, kocsikulccsal a kezemben. Ez megvalósítható, egyetlen trükkje van: el kell kezdeni időben az edzést, nem szöszmötölni, nekiállni, megcsinálni, és kész. Így is tettem. nagyon gyors blogbejegyzés, aztán "Pump and go".
 
Volt-e kedvem edzeni? Azt leszámítva, hogy fáradt vagyok, igen. Szeretem az edzéseket, főleg a súlyzósakat, a Pump and burnben nagyon jó a zene is, de kell koncentráció, mert az izomzatom még elég satnya. Viszont előre tudtam, hogy ha megcsinálom az edzést, jobban fogom bírni a napot, nyugodt lehetek, nem lesz lelkiismeret-furdalásom, nem kell azon agyalnom, mikor, hova, hogyan tudom majd bezsúfolni a mozgást a napomba. Megtettem ma magamért, amit mozgás terén tudtam. És ez egy iszonyat jó érzés. És most tényleg mennem kell.
 

Les Mills Pump: Pump and burn

 
 
 
Bemelegítés
Láb
Mell
Láb+hát
Has
Nyújtás

LES MILLS PUMP and Burn

Feel the burn with "compound" moves that work several muscles at once to scorch fat and calories. The bigger the burn, the bigger the results. (30 minutes) (forrás)
 
 
Flat abs. Lean legs. Sculpted shoulders. Strong arms. Tight buns. Great bodies aren’t born, they’re engineered. How? With the LES MILLS PUMP workout and THE REP EFFECT™.
THE REP EFFECT™ is the secret behind incredible body transformations all over the world. Why? Because unlike traditional strength workouts that use heavy weights and bulk you up, THE REP EFFECT™ uses lighter weights at a higher rate of repetition so you can get leaner—faster. This intense training technique accelerates your heart rate, burning up to 1,000 calories per workout and torching more fat to reveal gorgeous muscles and a sleek, sculpted body—fast.
Now for the first time ever, you can get in the best shape of your life at home with the complete LES MILLS PUMP workout system. (forrás)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése