2013. október 18., péntek

Új fejezet / 68. nap / Ebéd galambokkal, respect...

Nem vagyok a topon agyilag, rövid leszek.
 
Ma edzés pihenőnap van.
 
A 10. heti kajaterv alapján megettem a tegnap előkészített adagot. Délelőtt az almát, délután a 4 szenyót, és zabkása helyett 2 meggyes-mákos sütit. És este egy marék mandulát-napraforgót. Folyadék: 3 liter.
 
1404 kcal, 82g F, 126g CH, 62g zsír  (24 % F, 36 % CH, 40g zsír)
 
Egyáltalán nem ideális, viszont elő tudom készíteni másnapra, tudom vinni magammal egész nap, és eddig tartom magam a büdzsétervhez.

 


(Pécs, kaja a Zsolnay kútnál. Még evőtársaim is akadtak.)
 
Holnap reggel még biztosan Pécs, aztán a többit majd meglátjuk. A kajámat hamarosan elkészítem, hogy tudjam vinni.
 
Muszáj megjegyezzem, hogy nem hittem volna, hogy létezik kórház ma Magyarországon, amivel az ember elégedett lehet. Most pedig ezt tapasztaltam. Minden pontosan úgy történt, ahogy előtte megbeszéltük, a személyzet a takarítóktól az orvosokig csillagos ötöst érdemel kedvességből, figyelmességből, emberségből. Pontosak, segítőkészek, határozottak, a legapróbb részletekre odafigyelnek. Rend van, tisztaság. Sokat kérdeztünk, és minden egyes kérdésünkre választ kaptunk. Életem 39 éve alatt ilyet még -sajnos- eddig nem tapasztaltam. Itt mindenki úgy dolgozik, mintha milliós fizetése lenne. Pedig ugye... Szóval le a kalappal, maximális tiszteletem és elismerésem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése