2013. október 15., kedd

Motiváció (Hogy miért is érdemes elkészíteni azt a bizonyos fotót...)

itt
Nem hiszek az ilyesfajta hűanyámezaztánfantasztikus átváltozásokban. Tudom, hogy különbözőek vagyunk, az edzésekre is másképpen reagáunk, mégis nagyon sok esetben túlzásnak gondolom ezeket az előtte-utána képeket, no meg fotosopnak.
 
Az élet-mód-váltásom legelején már olvastam róla: készíts "előtte" fotót. Ja persze, fotó rólam??? A dagadt bosziról??? Na, azt már nem. Hiszen utáltam magam, a tudat is elég volt, hogy kövér vagyok, nemám még ezt lefotózni!!!
 
Később, amikor kezdtem formálódni, már nagyon bántam, hogy az alakulós képek elé nem tudom odatenni az úszógumisat. Nagyon motiváló, ha az ember látja az elért eredményeket, ha éppen úúúgy megenne valamit, amit nem kellene, ha el szeretne bliccelni 1-2 edzést. Hiszen ott van feketén-fehéren, hogy nézel ki össze-vissza kajálással és edzés nélkül.
 
Szóval érdemes legyőzni a félelmet, és elkészíteni, elkészíttetni azt a bizonyos "before" képet.
 
 
 

 


 


2 megjegyzés:

  1. Az arcod szebb volt ducin :/ Sajnos ez a hátránya a fogyásnak egy bizonyos életkoron túl, hogy nyúzottá válik az arc :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magamnak jobban tetszem így: És a bőröm hála az égnek még így, egy bizonyos életkoron túl is csodaszép feszes, ennek különösen örülök :)

      Törlés