2013. október 27., vasárnap

Ahogy egy boszi készül a két hetes külföldi melóra

Nagyon jó volt itthon lenni, még úgy is, hogy semmit nem pihentem. Szerencsére nem először megyek ki két hetes melóra, így a fejemben már van egy pontos lista azokról a dolgokról, amiket mindenképpen vinnem kell.
 
A ruházattal nincs is gond, gyakorlatilag minden belefér a fekete utazótáskámba.
 
Kajával viszont készülni kell, különben nem eszem, vagy iszonyat keveset és f.o.s. kategóriát, azt pedig nem szeretném. Ez a téma a nagyobb -piros- utazótáskába fér bele.
 
Még a kis Koalámnál legyártottam 2 kenyeret (szezámos spórolóst, ez mostanában a kedvencem), egy paleo piskótát, és megsütöttem 3 kiló husit.
 
 
Ezt be is zacskóztam, adagonként.

 
Ma sütöttem még itthon 2 kenyeret,

 
és készült egy adag kókuszos pite és egy adag meggyes-mákos pite is.

 
Szépen becsomagolva cipős dobozba került, így nem lesz baja a csomagtartóban, kint pedig majd lefagyasztom.
 
 
Elkészült a harapnivaló az útra: 4 db saját kenyeres-sonkás-sajtos-paprikás szendvicske, és tettem folyadékot is: vizet és kávét.

 
Hat mappa tojás is jön velem, biztos ami biztos alapon. Életmentő lehet.

 
 
Tehát bevásárolva, sütve-főzve, becsomagolva, hűtő leolvasztva, virágok meglocsolva, szemét lent a tárolóban, úti kaja elkészítve, csomagolva, a ruhám, amiben utazom, kikészítve, telefon -pénzzel is- feltöltve, kitakarítva, elmosogatva, kispárna és utazós takaró előkészítve. Csomagok a kocsi csomagtartójában a parkolóban, hogy ne hajnalban kelljen cipekedni, totál kómásan.
 
 
Így a szokásos csomagolós fotó most csak a hátizsákkal készült. Na nem vagyok ilyen boldog, mint ahogy a képen somolygok, de valahol mélyen hálás vagyok, amiért E-nél dolgozhatok.
 
Még megírom a napi menüs blogbejegyzést, befejezem a heti menütervet, aztán jó volna kicsit aludni az út előtt.
 
Márton napon pedig újra itthon leszek :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése