2013. szeptember 23., hétfő

Anyagcsertípus-mérésen alapuló komplex fogyókúra program

 

Tegnap olyat láttam, hogy nem hittem a saját szememnek.

A barátnőm férje -akit egy éve láttam- enyhén szólva mackós volt tavaly. És tegnap... Újra a fiatal, csinos Zs-t láttam. Kiderült, hogy megnézette az anyagcseretípusát és aszerint étkezik. Mér, adagol, társít, sokat eszik, és nagyon jól érzi magát a bőrében.
 
Ismertem ezt a módszert, de ugye ami úgy kezdődik, hogy jelentkezz be, kérj időpontot és fizess be x összeget, az nálam már nem gyere be.
 
Zs. változása annyira elképesztő (107 kilóról indult, most 81), hogy megemlítem a módszert, hátha valakit érdekelne:
 
 
undefined"A Metodic mérés, egy fogyást elősegítő, egyénre szabott mérés, amely keretében a dietetikus vitalizáló és fogyást elősegítő szaktanácsadással is ellátja a pácienst.
A program nem szenvedéssel és csodaszerekkel segíti elő a fogyást, hanem anyagcseretípusnak megfelelő táplálkozással normalizálja a testsúlyt, megszünteti a jojó effektust, éhségrohamok és mellékhatások nélkül...
 
Tudatos táplálkozás a test igényeinek megfelelően, mivel az egyes táplálékokat másképpen dolgozzuk fel, ezért különböző anyagcseretipusba tartozunk. A pontos bemérési eredménynek megfelelő táplálkozás normalizálja a testsúlyt, jojó -effektus,éhségrohamok és mellékhatás nélkül.Szabályozza a vércukorszintet és energiát ad...
 
Ha szeretné a számára ideális testsúlyt elérni vagy megtartani, akkor a diéta megkezdése előtt mindenképpen javasolt az anyagcsere-típus meghatározása.
Nem vagyunk egyformák. A mérés pontosan azt fogja megmutatni, hogy melyek azok az ételek, amelyekre a szervezet pozitívan reagál. Az egészséges diéta alapja, hogy az előbbiek szerint megállapított élelmiszereket fogyassza, mert csak így működhet optimálisan a szénhidrát anyagcsere a szervezetedben.

Az anyagcseretípus mérés tartalmaz:
  • kérdőíves állapotfelmérést,
  • a sejtek energiaszintjének a mérését,
  • szénhidrát tolerancia mérést,
  • emésztő-és idegrendszeri beállítottság mérést,
  • hormonális beállítottság mérést,
  • táplálkozási típus meghatározást,
  • testösszetétel mérést,
  • egyéni tápanyagszükséglet megahatározást, táőlálkozási és életmód tanácsadást,.
  • az anyagcseretípusnak megfelelő diétás ételek listája,
  • tájékoztató füzet a METODIC életmódról,
  • telefonos konzultáció...
A Metodic diéta lényege, hogy pontosan követni lehet vele mindazokat a testi és szellemi változásokat, amelyek egy életmódváltás következményeként fellépnek. Ma már borzasztóan kevés csak az érzékekre hagyatkozni. Ennek egyrészt az az oka, hogy a modern táplálkozásnak köszönhetően teljesen át vagyunk verve, másrészt mi magunk sem tanuljuk sehol érzékszerveink üzeneteinek értelmezését. A Metodic diétáról a további részletek megtekintéséhez kattintson ide!" (forrás)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése