2013. május 6., hétfő

Ajánló

Ha megnézed a filmet, kiderül, ki ez a fiatalember, hogyan készült ez a kép és a jobb szélen felsejlő táplálékkiegészítő. Ezen kívül rávilágít néhány olyan dologra, amin talán nem árt elgondolkodni. K-tól kaptam anno a film linkjét, és itt is hálásan köszönöm neki. Mert nekem, rajtam nagyon sokat segített.



A film: http://youtu.be/Qi4iG--fgfc

8 megjegyzés:

  1. Nalad ez mire vilagitott ra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pl. arra, hogy így, ahogy most csinálom, sosem lesz fitness modell alakom. És hogy nem is biztos, hogy az kell. Hogy ebben a dologban is van egy jókora adag biznisz. Hogy merni kell nagyot álmodni, de nem szabad mindenáron ragaszkodni egy talán túl irreális álomhoz.

      Törlés
  2. Nem csak önigazolasnak hasznalod ezt a filmet?
    Visszaolvastam a blogod, es az utobbi legalabb egy evben gyakorlatilag az összes kitözött celod feladtad, terveztel szamtalan etrendet, par nap utan valtoztattad, terveztel rengeteg edzest, nem igazan csinaltad vegig, nem bantasbol mondom, ezek a tenyek :-) Az alakod igy is nagyon szep, ha nem megy a dolog, feleslegesen önmarcangolsz.
    Nagyon sarkitanak a filmben, rengeteg natural testepitö van, nagyon szep testtel, a fitness-modell test meg elerhetö anelkül is.
    A filmben "regi" testepitöket hoz fel peldanak, igen, az egy olyan korszak volt. Ez mar nagyon sokat valtozott azota.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Önigazolás? Nem tudom. Tény, hogy túlgörcsöltem már a dolgot, hogy túl sok volt a terv és állandó a változtatgatás. Keresem az utat, és egyelőre elveszek még az útvesztőkben. Közbejött a kinti munka, az ottani két hét kínkeserv kaja szempontjából, közbejött, hogy nem bírom a tejtermékeket, most pedig ez az eszement kiütésesedés. És el is fáradtam az állandó agyalásban, tervezésben, számolgatásban... Talán ez a kiütés dolog az, ami jelzés is volt a szervezetem részéről, hogy így nem fog menni. Hiszen elsősorban egészséges szeretnék lenni. A nagy célt, a túlsúly ledolgozását elértem, és azt hiszem, haladhatok tovább az álmaim felé (izmosabb, tónusos test), de nem kell mindenáron idén júliusra elérnem. Hiszen alakulok folyamatosan, nem visszafelé fejlődök. Az pedig mindenképpen mutatja a (belső) fejlődésemet (is), hogy idén életemben először takargatás nélkül, bikiniben sétáltam a strandon. :)

      Törlés
    2. Sokkal izmosabb, tonusosabb a tested, ezt mar reg elerted!!Es egeszseges a hozzaallasod is, le a kalappal elötted!Köszönöm, hogy valaszoltal! :-)

      Törlés
    3. Én köszönöm, hogy írtál! :-)

      Törlés
  3. Kedves Timi!

    Elkezdtem nézni a filmet, de belealudtam, és ma sem nézem tovább, mert jócskán elmúlt éjfél, de talán holnap a végére jutok. Tudom, hogy a célod a bícsbádi. Óvatosan megkérdeznám látva a ma felrakott bikinis képet 22,6-os testzsírszázalékkal: ez még nem az? Pontosan mi a definíciója a bícsbádinak? Mert szerintem nagyon jól nézel ki.:) De azért az érdekelne, mi is az, amit megálmodtál és amin még változtatni kéne?
    Végül hadd linkeljem ide Varga Timi fitnesz modell versenyképeit (Arnold Classic 2. hely):
    http://www.peakshop.hu/girl/ilyen-egy-igazi-peak-girl-sikersorozat-varga-timi-a-tengeren-tul-is-elismertek/#more-3945
    Illetve így néz ki ő, ha épp nincs versenyszezon:
    http://www.youtube.com/watch?v=GmN5bEppecI&feature=player_embedded
    Szerintem a youtube-os felvételen is igazán csinos, kicsit gömbölyűbb formában. Egyértelmű számomra: a teljesen leszálkásított (15 testzsírszázalék alatti) testet nem lehet egész éven át megtartani, csak hatalmas áldozatok és önsanyargatás által. Arra meg semmi szükség.
    Szia:

    Vera

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vera!

      Az én speckó elérendő bícsbádim: nem rezgő, vékonyabb comb, izmosabb kar és vállak. Kábé ez az, amit szeretnék. Igazán a combom zavar még nagyon, de dolgozom érte folyamatosan. Már sem a kiló nem igazán érdekel, és a testzsír% sem, de érdekességképpen jegyzem a 90 napos progiban.
      Nem önsanyargató szeretnék lenni, hanem egészséges a boszibícsbádimban :)

      Törlés