2013. április 7., vasárnap

Fehérje chips


Nem vagyok nagy húsevő, de igyekszem. Hiszen a csirkemell sok fehérjét tartalmaz, mindemellett kevés zsírt.

Az egyetlen módja, ahogy SZERETEM a csirkét: a boszi féle csirke chips.

Késsel hajszál vékonyra felszeletelem a csirkemell filét (miután minden egyes apró zsírt, cafatot, inat eltávolítottam róla- mert ezeket egyszerűen nem szeretem). Ezeket a nagyon vékony szeleteket kicsit még megklopfolom, sózom, borsozom, fokhagymázom, és natúr csirkefűszerrel megszórom. Ha van rá idő, a fűszerpácban pár órára visszateszem pihenni a hűtőszekrénybe. Aztán icipici olajon közepes lángon mindkét felét a husinak PIROSRA sütöm.

A képen  nem nagyon látszik, de tényleg chipsszerűen vékonyak, roppanósak a falatkák :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése