2013. március 23., szombat

Szombat, 03.23. (Ausztria)

Fél 6-ra húztam az órát, de 5-kor fent voltam magamtól. Ilyen ez, amikor az embernek sikerül kipihennie magát. :)
 
Tegnap megfigyeltem, hogy megint ezer helyen vezetem az étkezési naplót, az edzésnaplót, a napi dolgaimat, és gyakran fogalmam nincs, mit éppen hol keressek (na nem katasztrófa éppen...). Így készítettem egy lapra egy kis skiccet, és kiragasztottam a fürdőszoba falára, hogy tudjam, melyik nap hánykor kell keljek edzeni, és mi éppen az aznapi penzum. A kinti 2 kétre szükséges edzéseket rátettem a gépemre, így nem kellett dévédéket is hoznom.
 

Tegnap E. egy csodaszép csokrot kapott egyik rokonától, muszáj volt lefényképezni, bár a fotó nem adja igazán vissza, mennyire meseszép a csokor.


Az edzéseket itt kint tervezhetném reggelre, délutánra vagy estére. De mivel nem fix a napi program, jönnek-mennek az emberek, és E. is kitalál minden napra valamit (amit persze nem jelent be előre), kénytelen vagyok korán kelni és reggel lenyomni az edzést. Ma LMP volt és Insanity (Pump and burn és Cardio abs).
 
 
 
Az LMP a nappaliban zajlik: Cs. tanácsára két vastag szőnyeget egymásra raktam, és mivel az LMP-ben nincs ugrálás, így a két szőnyeggel nem nyikorogtatom a padlót. Arra kell nagyon figyeljek, hogy az egyes résztornák után ne dobjam le a súlyzót, és a tárcsacsereberénél kell a csendességre ügyelnem, eddig rendben ment. A Cardio abs a fürdőben ment, ott a vastag fürdőszoba szőnyegen még ugrálni is lehet, nem vészesen hallatszik.
 
Azért hihetetlen ám, hogy az idősek mennyire olyanok, mint a gyerekek. Időben végeztem a tornával, letusoltam, és hallottam, hogy E. már lent szöszmötöl. Tegnap megbeszéltük, hogy ma fürdés lesz, de megvárja, amíg lemegyek (pontban 8-ra kell lemennem, és pontban 8-kor mindig ott is vagyok). Szerintetek megvárta?! Már rég megfürdött, amire leértem, pajkosan kikukkantott a fürdőszobájából, és megkérdezte, beülhet-e már a kádba, hogy megmossam a hátát... Nem szóltam semmit, csak annyit mondtam: persze, üljön csak be. Aztán hamar kiderült, hogy képes volt hajnalok hajnalán felkelni és egyedül beevickélni a kádba, mert meg akart engem előzni. És látnotok kellene a huncut arckifejezését, tényleg tisztára olyan, mint egy játékos kisgyerek. Azt persze nem fogja fel, hogy ha elcsúszik, elesik, az az én felelősségem...
 
A fürdés után sürgős elintéznivaló akadt, itt írtam a harcról.

Kaja
 

 



A délutáni pihenő után takarítás volt lent, majd jövő heti megbeszélés. Érdekes és izgalmas hétnek nézünk elébe: húsvét hete lesz, és E. meglehetősen szigorúan betartja a népszokásokat, aminek nagyon örülök, mert nagyon érdekel ez a téma. Megterveztük a menüt, a programokat. Még nem minden tiszta és egyértelmű, meg hát E-et ismerve lesz is még változás, mégis kíváncsian várom a jövő hetet :)

 
 
 

2 megjegyzés:

  1. Szia Mea! Milyen program az, amibe ilyen szuperül tudod vezetni az étkezésnaplódat?

    Válaszodat előre is köszönöm! Üdv Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dóri! Ez a Kalóriabázis (www.kaloriabazis.hu).

      Törlés