2013. február 17., vasárnap

Reggeles, megjegyzéses, készülődéses

itt

Ó, hát ez most egy ilyen reggel: de nem dőltem vissza :)
 
Holnap hajnali 2-kor indul a menet, utazom vissza Ausztriába. Ez az első visszautazás, de hála az égnek van már tapasztalatom a csomagolásban, tudom, mit fölösleges vinnem és mi az, amit még pluszban kell a múltkori, első úthoz képest. Legszívesebben edzenék, de most fontosabb, hogy készen legyen a csomagom.
 
A csomagolós listára felkerült még a hajszárító, fagyasztott zöldség, meggy, hal és csirkemell, Steffi, a csodaserpenyőm, az ajándék pálinka.
 
El kell még készítenem az úti kajámat. Most nem szendvicset viszek, mint a múltkor, mert habár nagyon finom volt, a 6-8 órás úton leginkább aludni fogok és biztosan végig ülni, ahhoz pedig nincs szüksége a szervezetemnek a kornspitzes CH-bevitelre.
 
Ha kész a csomag, felírom még, hogy indulás előtt mit kell kikapcsolni, elzárni, kihúzni (...), és akkor már enyém a nap.
 
Nagyon jó, hogy már tudom, hova megyek, tudom, mik kint a határok, milyen lesz az időbeosztásom. Nekem ez biztonság-érzetet ad.
 
A heti menüterv az első kinti hétre kész (itt), az edzésterv egyelőre a fejemben (4 egy hete elkezdett edzés + 2-3 harminc-negyven perces kardio).
 
Na, indulok is, mert repül az idő...

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése