- 2 tojásfehérje (legközelebb elég lesz 1 is)
- 100 g cukkini (apró lyukú reszelőn lereszelve, a leve kézzel kinyomva, a 100 g az, ami maradt a művelet után)
- 100 g sült padlizsánvelő (a padlizsánt félbevágtam, sütőben megsütöttem, majd kanállal kikapartam a belsejét)
- 50 g reszelt sajt (nekem most Bergkäse kemény sajtom volt)
- 2 szelet abonett (ehelyett lehet morzsát használni)
- 50 g zabpehely
- 50 g zabkorpa (a zab helyett is lehet morzsát használni)
- fűszerek (én sót, borsot, oreganót használtam)
Elkészítés:
- Mixerben a zabos dolgok kivételével mindent összepépesítettem.
- Hozzákevertem a zabokat.
- Kicsit állni hagytam.
- Olajjal vékonyan megkent tepsiben pirosra sütöttem. (Legközelebb a csodaserpenyőmben csinálom majd, mert nagyon belesült az alja.)
1 darab: 96 kcal, 5 g F, 12 g CH, 2.8 g zsír
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése