2013. január 30., szerda

Havi könyv

 
Oldalakat írhatnék a könyvről, de nem fogok. Mert ezt el kell olvasni, érezni kell, és beépíteni a mindennapokba. Vannak, akik szerint pszichosz@rság, de hát mindenki úgy éli az életét, ahogy az neki jó.
Velem eddig minden pontosan úgy történt, ahogy azt a könyvben is olvastam. Csakhogy ahhoz, hogy máshogy történjenek a dolgaim, át kellett programoznom az agyamat, a gondolkodásomat. És ez már tavaly ilyentájban elkedződött, amikor még nem is hallottam erről a könyvről. Valahogy ösztönösen ráéreztem, hogy ahhoz, hogy gyökeresen megváltozzon az életem, a gondolataimat kell megváltoztatnom.
Amint elkezdtem hinni benne, hogy le tudok fogyni, beindult a dolog.
Amint elkezdtem komolyan gondolni arra, hogy lehetséges munkahelyet változtatni, valahogy mintha maguktól elkezdtek volna történni az események.
Amint elkezdtem hinni benne, hogy kereshetek többet is, felgyorsultak az események.
Leadtam 21 kilót.
Munkahelyet váltottam.
Jól keresek.
Csak olvasd el a könyvet, és csináld.
És akkor a lehetetlen valóban nem létezik!
 

2 megjegyzés:

  1. Azt szabad tudnunk hogy Nálad milyen időponthoz és/vagy eseményhez köthető a belső változás kezdete? Nem baj ha nem válaszolod meg külön erre a kérdésre, de ha egyszer egy külön bejegyzésben írnál róla az lehet hogy tanulságos lenne.
    Szerintem minden (vagy majdnem minden) fejben dől el.

    VálaszTörlés
  2. Bokodi M. M.N.S. Gábor2013. január 30. 18:16

    Tényleg "okos" kis könyv. Magam csak beleolvasgattam, de tök jó gondolatokat tartalmaz. Némelyik valóban megindítő, ösztönző és gondolkodásra sarkall....

    VálaszTörlés