2012. december 16., vasárnap

Reggeles, megjegyzéses

Oké, lassan vége az évnek, esett már a hó, minden lassabb, csendesebb, a fák leállították a nedvkeringésüket, kissé távolabb került a Föld a Naptól, de azt nem értem, hogy én hogy lehetek ENNYIRE fáradt. Életemben nem történt még ilyen, hogy így dolgozom:


(Kép: enportal.hu)

így vezetek:


(Kép: mypin.hu)

így írom a könyvet:


(Kép: egeszsegtukor.hu)

...

Már pénteken éreztem, hogy jesszus, de jó volna, ha szombaton nem kellene dolgozni mennem. Hogy jó volna pihenni, csak egy kicsit legalább. De szombaton is munka volt, és amikor hazaértem, annyira fáradt voltam, hogy gondoltam: ledőlök kicsit. Meg is tettem, és ma reggel ébredtem fel. Úgy, ruhástól, ahogy voltam, még a füldugót betenni sem volt energiám. Átaludtam fél napot egyhuzamban...

(Kép: napiotthon.hu)
 
Fizikailag biztosan nem erőltettem túl magam, nem volt sok edzés, azok is az utóbbi pár napban 20 percesek, oké, a kaja nem volt ideális a héten, viszont katasztrófa sem. Ittam eleget, aludtam eleget. Oké, kicsit sok történés volt 2012-ben, szeptember óta rengeteg, és azóta mindez egyre inkább felfokozódik, ahogy telik az idő. Hivatali gond, külföldi munkamegbeszélés, rengeteg döntéshelyzet, laktózproblémák, ami miatt az egész eddig felépített étkezési rendszeremet át kellett alakítanom; de mindezek sztem nem akkora súlyúak, hogy ENNYIRE ki kellene purcannom. És még vége sincs az évnek, az elkövetkezendő két hétben vár még rám komoly megbeszélés, óriási döntés és a mindennapi "apróságok". És jó zsúfolt hetem is lesz, helyettesítés hegyek, egyebek...
 
Így mától év végéig csak lazán tervezek. Ha lesz rá energiám, lesz edzés. A kajára figyelek. És habár majdnem lehetetlenség, mégis igyekszem magam csökkentett üzemmódba állítani. Az egészség számomra fontosabb, mint hogy mikorra érem el az 57 kilós álomsúlyt. Márpedig ha 12 órára kikapcsol a szervezetem, az jelez valamit. És én hallgatok a testem jelzéseire.
 
Megyek, megházisárkánykodom a legfontosabbakat, megnézem a kajatervet, hogy kell-e esetleg boltba menni, kicsit kell készülnöm holnapra, aztán este is lesz.
 
(Kép: fornetti.hu)
 
És közben ezt vizualizálom magamban :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése