2012. október 31., szerda

Recept: Gyümölcsfagyó

 
Nem egészen fagyi, de fagyasztott, ezért nevezem fagyónak.
 
 
- fél ek kakaópor
- 1 ek méz
- kis édesítőszer
- 1 csésze fagyasztott bogyós gyümölcs
- fél csésze (görög) natur joghurt
- 1 ek vaníliás kávékrémpor (én ehelyett fahérjeport tennék bele)
  1. Gyümölcsre az édesítő, ősszemixelni.
  2. Joghurtra kakaópor, méz, összemixelni.
  3. Zsírpapírral kibélelt műanyag edénybe kerül a gyümölcsös mix.
  4. Ebbe belekavarjuk a joghurtos mixet.
  5. Ráöntjük erre a kávékrémesítőt (én a pici tejjel összekevert fehérjeport).
  6. 3-4 órán át fagyasztjuk.
  7. Tálaláskor mézzel meglocsolható.
3 adag.
1 adag (kávékrémesítővel számolva):
58 kcal
4 g F
11 g CH
0 g zsír
 
(azért átszámolom, ha megcsinálom)
 
(Forrás: itt.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése