2023. október 14., szombat

Szombat: szülinapi buli

Anyu 70. szülinapját a Selyemgyár Étteremben ünnepeltük a legszűkebb családi körben. Már augusztusban elkezdtük szervezni: húgoméknak Budapestről kellett jönniük, M. már dolgozó (és másoddiplomás egyetemista) felnőtt, L. hétvégén is szokott dolgozni, M-nak hetekkel előtte be kell jelentenie a szabadság igényét, én is kértem a suliban, hogy erre a szombatra semmiképp semmilyen programot (bitte).



Kivételesen húst kértem, nagyon szeretem az oldalast és ritkán van alkalmam ezt enni.


Kb egy héttel ezelőtt megmondtam anyunak, hogy meglepetés bulit szerveztünk neki, de a tortáról nem tudott. :)




Finom volt minden, mindenki nagyon kedves, minden gyönyörű. A tortához lejástzották Halász Judittól a Boldog születésnapot dalt is, szerintem nagyon kedves gesztus (amúgy is elénekeltük volna).




Utána anyunál folytattuk az ünneplést. Húgom lánya, P. orosz krémtortát sütött a Nagyinak meglepiből, hát le a kalappal, simán cukrászdai minőség volt, és anyu is nagyon örült.



Sajnos szörnyen ritka, ha így együtt tudunk lenni, Pedig nagyon-nagyon jó.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog születésnapot kívánok, és jó egészséget Anyukádnak! :)

    VálaszTörlés
  2. Isten éltesse még egyszer Anyukádat. ♥ A Selyemházban nagyon finom ez a BBQ oldalas, nekem is ízlett a múltkor. :) A torták is nagyon jól néznek ki, és az unokahúgod gyönyörű. ♥

    VálaszTörlés
  3. Kedves Timi! Először kommentelek itt a blogodban, amit Lazac oldalsávjából ismerek. Anyukádtól nem egészen egy évvel vagyok fiatalabb, jövőre én is "hetvenkedhetek". Ismeretlenül is nagyon boldog születésnapot kívánok Neki. Ahogy Lazac írta, az unokahúgod gyönyörű, de Ti is azok vagytok, kicsit idősebb kiadásban. Valamennyiőtöknek nagyon jó egészséget kívánok, Neked további íráskedvet, hogy olvashassuk a soraidat. Araszolok visszafelé az időben, ismerkedek, egyre több minden tárul elém. A műtéti képed láttán eszembe jutott az én hat évvel ezelőtti laporoszkópos műtétem, ami vastagbél műtét volt. Szerencsés túlélő vagyok, mert nálam semmi előjel nem volt. Nézem Hey Julie vlogjait, aki az endometriózis egyik élharcosa. Azelőtt nem igazán voltam képben ezzel a betegséggel. Két kislány unokám van, és csak remélem, mire megnőnek lesz még nagy fejlődés az endometriózis terén, és abban is bízom, hogy talán ők abba a szerencsés csoportba fognak tartozni, akik nem lesznek érintettek. Örülök, hogy Nálad is nagyon sokat javított a műtét az életminőségeden, és kívánom, hogy maradjon is ez a helyzet töretlen. A munkád napi szintű végzéséhez sok-sok erőt kívánok, nem könnyű a helyzet, de bízzunk egy szebb jövő kilátásaiban. Minden jót kívánok Neked szeretettel: Kaposi Tiborné Éva

    VálaszTörlés