2023. március 14., kedd

Sűrűsűrűsűrűsűrű.....

 

Dzsízász.....

Reggel fél 7-től este 3/4 8-ig pörgés...

Fél 7-kor indultam. Parkolás, pénzlevét, kocsiba be, tankolás, irány dolgozni. 7-kor a suliban voltam. Nyomtatás, tegnap elkezdett feladatlap befejezés, gyorsan bekaptam a reggelimet (szendvics) és készítettem egy szendót ebédre, stb, stb... Az utolsó órámról elkéretőztem, mert anyut vittem Tamásiba. Kocsiba be, anyuhoz, parkolás, fel hozzá, pisi, indulás. M60, M6, Szedres kihajtónál le, Kölesd, Regöly, Tamási. Parkolás. Bíróság. Ott gyorsan megettem a csomagolt szendvicsemet. Kettőre kellett a bíróságon lenni, csodák csodájára pontosan kezdődött a tárgyalás.


És pontosan 6 kerek percig tartott... Mami gyámság alá helyezési eljárásának a vége felé járunk. Utána gyors bolt anyunak, kocsiba be, indulás: Tamási, Regöly, Gyönk. Mivel az otthon előtt kell elmenni, beugrottunk mamihoz. Parkolás. Tényleg csak megnéztük, aztán indultunk is tovább, nekem még este sulis jelenésem volt. Kölesd, M6, M60, Mohács. Anyunál parkolás, kocsiból ki, fel hozzá a pakkal. Indulás haza: kocsiba be, nálunk parkolás, fel a harmadikra. Gyors átöltözés "csinibe", futás le a harmadikról, kocsiba be, indulás (ma már harmadszor) az M60 felüljáró felé, a műsorra (márc. 15.). Ott parkolás, műsor, majd kocsiba be, haza. Parkolás, ki a kocsiból, fel a harmadikra. Gyors "vacsora": egy pur szilvás batyu. Nem ragozom: purc.

3 megjegyzés:

  1. Keményen nyomod... velem együtt Te is pörögsz mint a centrifuga.... Velem az a baj hogy akkor érzem rosszul magam, ha nem kell mindig csinálni valamit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén: szeretem, amikor nem KELL semmit csinálni. De lassan már nem is emlékszem erre...

      Törlés