2023. február 6., hétfő

Hétfő

A szombati szélvihar kitörte a lépcsőházban az ablakot.


Jó nagyot szólt, és most nem panaszkodhatunk a rossz levegőre: folyamatos a légmozgás...


Anyuéknál a tetőt bontotta meg a szél.


Tutira nem infarktusban fogok meghalni, nem hatottak meg a szeles események sem ezek szerint.


Ha annyit ennék, amennyit szeretnék, két hét alatt tíz kilót simán magamra tudnék enni, ha folytatnám, nagyon hamar újra elérném a mázsás körüli állapotot. Szinte folyamatosan tudnék enni, ha lehetne, akkor tésztát, kiflit, vajas pirítóst, nápolyit, csokis kekszet, fánkot (...). Küzdöttem már le magamról 20+ kilót, többé nem akarnék. Meghízni meg azért sem lenne jó, mert a ruhatáramat nem szeretném lecserélni. Például. Úgyhogy figyelek arra, mit, mikor, mennyit eszem. Emellett ha pl. bekajálok anyu buktájából, akkor utána "kompenzálok" pl. egy "bélflóra menüvel", abban kevés a szénhidrát, viszont imádom (ilyen pl. a tonhalfasírt salátával). 


Ma hat órám volt plusz a napközi, nem túlzok: amire hazaértem, a nevemet sem tudtam. 

Holnap asztma kontroll. Ide csak a napra van időpont. Odaülsz reggel, aztán vársz: röntgen, légzésfunkció, orvos. Ezer ember. És csak remélni tudom, hogy az orvos jó hangulatában jön majd, és hogy nem kell majd meghallgatnom egy versét sem...

 

3 megjegyzés:

  1. Durva volt ez a szél nagyon. Ja a kajával én is mindig küzdök. Amit szeretnék enni, azt nem tudom, mert minden nap unoka menzát tartok fent, és ők pont olyanokat esznek, amit nekem nem kellene. :):) De 2 felé meg nincs energiám kaját gyártani, így eszem azt amit ők szeretnek és nem azt ami nekem jót tenne és szívesebben is enném. Passz a kör bezárult. :)

    VálaszTörlés
  2. A lét meghatározza a tudatot.
    A szél meghatározza a huzatot.

    VálaszTörlés