2021. szeptember 10., péntek

Péntek

Eddig se volt kutya a tötymörgés, de amióta átadták a felújított lánycsóki útszakaszt, egyre több időbe telik odaérni a munkába, majd meló után hazaérni...


Irtóztatóan elfáradok egy-egy munkanapon. Félelmetesen. 

(Ebből:


... ez lett. :) Elővarázsoltuk a nevünket. :)


De ma sem mentem rögtön haza, bementem műtét-ügyintézni a városba. Gyógyszertár (műtét előtti gyógyszerek, sebkezelő gél) 10ezer... Vettem tapasz mintát is, mert többektől hallottam, hogy nagyon nem mindegy, milyen a ragasztó a tapaszon. Kétfélét hoztam és ha nem érzem a saját bőrömön, el sem hiszem: a bal oldalit "kellemesen" le lehet húzni, a jobb oldali viszont nem tapasz szerintem, hanem konkrét szőrtelenítő. Még most, negyed órával az eltávolítása után is sajog a bőröm. Nem mellesleg 84 Ft 1 db (!), nekem 3 vágásom lesz, 10-14 nap a varratszedésig, nem 2 db kell. Persze ez sem támogatott. (Nem lenne ezzel gond, ha nem vonnák havonta 20 éve a bődületes nagyságú TB-t a fizetésből...)


Kell 72 órán belüli PCR teszt is, így a Tesconál lefotóztam a feltételeket, a nyitva tartást, és foglaltam időpontot. (Ugye ez 20ezer lesz.) M-val beszéltük múltkor, hogy mennyi pénz kell, mondtam neki: konkrétan rengeteg pénzt sitty-sutty össze lehet szedni (=kölcsön lehet kérni, kamatmentesen, rokontól-ismerőstől), a gond csak az, hogy vissza is kell fizetni! 😉 (Vissza is fogom, az utolsó forintig, amilyen gyorsan csak tudom.)

Na jó, kiteregettem közben, eddig bírtam. Szunya. ÉS végre nem kell órára kelni, holnap szombat.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése