2021. március 28., vasárnap

5 hét bélflóra támogató étrend után

1. hét összegzés itt
2 hét bélflóra támogató étrend után itt
3 hét bélflóra támogató étrend után itt
4 hét bélflóra támogató étrend után itt

Vasárnap dobozoltam 4 napra.
A vércukrom rendben. 🙏


A vérnyomásom a nálam 46 éve szokásos, azaz rendben. 🙏


A pulzusom alacsony (64 körüli), ez a fájdalom növekedésével egyenes arányban tart lefelé.

A héten következetesen beiktattam a mozgást. Az étrend, a hormon-kúra mellett ugyanis ez a 3. orvosi előírás.


A héten 32 km-t gyalogoltam, idén eddig 303-at.

- Ezen a héten sem kellett fájdalomcsillapítót bevenni. 🙏
- A fájdalom 2-es és 8-as között ingadozott, naponta sokszor, iszonyatosan hirtelen váltásokkal. Ez egy új "játék", nagyon zavaró.
- Reggelente kisebb-nagyobb bélgörccsel ébredek, a felkeléstől számított 5-10 percen belül -szokás szerint- a nagyvécézés után ez elmúlik. (Van az endometriózisomnak bélfali kettőződése is.)
- Az emésztésem maradt szuper.
- Rengeteget pisilek.

Két új dolog:
- Lehet, hogy a Tubanis hatása: kezdődnek a depressziós tünetek. Voltam depressziós, tudom, milyen, viszont tudom azt is, nekem anno mi vált be ellene, mi az, ami segít. Az első a séta a természetben. Ide elindulni irtózatosan (!!!) nehéz, amikor épp magával rántana egy lefelé húzó örvény. De tudatosnak kell lenni, "felülkerekedni" a hormonok játékán, és ha már kint vagyok, 1-2 km után érzem a megkönnyebbülést. A másik módszer nálam a "Csinálj valamit, bármit, csak ne ülj". Úgyhogy -habár épp sírógörcsöm volt- kijelöltem magamnak a konyhában egy útvonalat, ami mentén elkezdtem szanálni. Ez lesz a "csinálj valamit" megoldás. Legközelebb -sajnos valószínű, hogy lesz legközelebb- onnan folytatom, ameddig ma jutottam.
-A másik: a mérleg határozottan megindult felfelé. Ezt most nem elemzem, meglátjuk a következő hetet.Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése