Piskóta:
# 3 tojás
# 3 ek kókuszzsír (folyékony)
# vanília (aroma) ízlés szerint
# Rum (aroma) ízlés szerint
# csipet só
# 1 mk sütőpor
# 40g eritrit (cukorhelyettesítő)
# 35g cukormentes kakaópor
# A tojást szétválasztjuk.
# A tojásfehérjét kemény habbá verjük. Ebbe belekeverünk minden hozzávalót.
# Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben, 160 fokon 30 percig sütjük.
Krém:
# 250ml tejszín
# 120g kókuszreszelék
# 40g eritrit
# A tejszínt az eritrittel felverjük.
# Hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
A tetejére:
# 30g olvasztott, cukormentes csokoládé
16 szeletre vágtam.
1 szelet tápértéke: 126 kcal, 3g fehérje, 4g CH, 11g zsír
Eredeti recept itt.
Megjegyzés:
Nekem irtózatosan édes így ez a süti, legközelebb fele ennyi vagy még kevesebb eritritet fogok használni.
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése