Próbálkozom a sajttal. Újra. Imádom. Sokoldalúan használható. A szervezetem viszont nem mindig tolerálja. Talán most.
Hozzávalók:
# laza marék reszelt mozzarella
# 1 nagy tojás
# némi fokhagymapor
# só
A feltét most:
# szalámi
# némi kékpenészes sajt
# csöpp parmezán
# ruccola
# pár szem áfonya
A sütéshez:
# 1 tk kókuszzsír
Elkészítés:
# Egy tálban összekevertem a mozzarellát, a tojást, a fokhagymaport és a sót.
# Kis serpenyőben kókuszzsírt melegítettem, beleöntöttem a masszát, egyik oldalán megsütöttem.
# Megfordítottam a "pizzalapot".
# Ekkor rátettem a feltétet.
Az egész megvan 10 perc alatt, nagyon finom!
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése